Nokian Hakkapeliitta LT

Nokian Hakkapeliitta LT

I accept the Terms of Service

Nokian Hakkapeliitta LT

Стабилност и сцепление за предизвикателни зимни условия

Разработени за трудни и взискателни зимни условия Nokian Hakkapeliitta LT е специализирана зимна гума за ванове и малки камиони, която също е отлична и за off-road употреба.  

Отличително сцепление

  Голямото количество нарези върху повърхността на гумата и новаторската смес на гумата на Nokian Hakkapeliitta LT, гарантират добро сцепление на хлъзгава повърхност. Здравата конструкция на гумата осигурява както стабилност на пътя, така и дълъг живот. Големите канали на Nokian Hakkapeliitta LT премахват водата и кишата между гумата и пътя и шарката на грайфера успешно се самопочиства от сняг.  

Сила от шиповете

  Nokian Hakkapeliitta LT може да бъде с монтирани шипове. Новото разпределение на шиповете гарантира слаб шум на гумата и превъзходно сцепление на лед. Новата променена форма на дупките на шиповете държи шиповете здраво закрепени към гумата.  

Естествено Nokian Tyres

  Nokian Tyres е първият производител в света, представил метод на производство чрез използване на екологични масла. Hakkapeliitta LT е произведена чрез използване само на ниско ароматни, рафинирани масла. Тези рафинирани масла спомагат гумите Nokian да не замърсяват околната среда като гумата постепенно се износва.  

Свойства:

  • Сигурно шофиране на сняг и киша
  • Отличително сцепление при зимни условия
  • Стабилни качества при шофиране
  • Учудващо тиха за гума с шипове