Гаранция за Гумите на Nokian TyresГаранция за Гумите на Nokian Tyres

2 години защита - безплатна гума в случай на повреда

Уникалният скандинавски опит на Nokian Tyres ви гарантира безопасно и комфортно шофиране при всякакви пътни условия. Гаранцията за гумите е безплатен бонус за клиентите, който ще ви позволи да продължите пътуването си дори в непредвидени ситуации.

Двугодишната гаранция ще ви осигури безплатно нова гума от съответния вид при случайно възникнала повреда на оригиналната гума.

Вианор е част от групата Nokian Tyres, най-крупния скандинавски производител на гуми. Нашата главна цел е да направим пътуването ви колкото се може по-безопасно и комфортно. Тъй като гумите са от ключова важност за вашата безопасност и за сигурността на пътищата, Nokian Tyres предлага Гаранцията за гумите за определени модели гуми като безплатен бонус за клиентите.

Ако гума, която е била използвана правилно и е била монтирана коректно, се повреди случайно по време на нормална употреба, вие ще получите безплатно нов продукт от съответния вид от сервизния център на Вианор или от друг дилър на Nokian Tyres, участващ в програмата за Гаранция на гумите. Намерете най-близкия сервизен център на Вианор.

Посетете уебсайта на Nokian Tyres, за да научите повече за Гаранцията за гумите, или за да регистрирате покупката си.