Акумулатор

Нашите професионалисти ще проверят състоянието на вашия акумулатор и ще я подменят с нова, ако е необходимо.

Описание на услугата

  • Днес акумулаторът е важна част от превозното средство. Освен че стартира автомобила, той осигурява електричество на всички електронни системи на превозното средство, като светлини, радио, чистачки, отопление на седалките и други, когато количеството електричество подавано от алтернатора е недостатъчно. Съвременните превозни средства с голям брой електронни компоненти и система старт-стоп изискват висококачествени акумулатори с голям капацитет.
  • Ако имате проблеми със стартирането на автомобила, можете да разчитате на професионална помощ от Vianor. Разполагаме с необходимите инструменти за проверка на работата на акумулатора и можем да го сменим, ако е необходимо. Офертата на Vianor включва най-често използваните видове акумулатори и с висококачествен акумулатор можете да стартирате автомобила си дори при ниски температури.  Изборът на акумулатор зависи от условията за неговото използване и цената върви ръка за ръка с качеството.  Ние ще ви помогнем да намерите акумулатора, подходящ за вашия автомобил.
  • Акумулаторите са опасни отпадъци. Когато изхвърляте стар акумулатор, имайте предвид, че това е опасен отпадък, който съдържа токсична сярна киселина и трябва да се изхвърля като такъв. Във Vianor ние ще се погрижим за използваните акумулатори вместо вас.