Технически преглед

Състоянието на автомобила има пряка връзка с неговата безопасност. Затова е разумно автомобилът да минава технически преглед веднъж годишно, когато не се извършва годишна поддръжка. Техническият преглед гарантира, че сте наясно със състоянието на автомобила, и ви позволява да се погрижите своевременно за отстраняване на евентуалните дефекти, дори по време на същото посещение. Можете също да поискате оценка колко би струвал ремонтът на дефектите.

Техническият преглед е много детайлен, като включва външни и вътрешни светлини, колани и други средства за безопасност, ауспуха и тръбите в отделението на двигателя. Механикът ще огледа и за евентуални течове на тези места. Окачването, мостовете, ауспуха, гумите и налягането на гумите също ще бъдат проверени. Тъй като акумулаторът е един от основните компоненти на модерния автомобил, проверката му също е част от техническия преглед. Накрая автомобилът се изкарва за пробно шофиране, за да се провери как се държи.

В някои магазини измерваме също и изгорелите газове (за бензинови и дизелови двигатели). Проверете кои магазини предлагат тази услуга.

Не забравяйте, че вашият автомобил се нуждае от сервизно обслужване поне веднъж в годината. Vianor предлага богата гама от професионални услуги за техническа поддръжка на автомобили. Закарайте автомобила си до най-близкия магазин на Vianor за техническо обслужване или преглед.